Blijvend ontwikkelen

Onze klanten drijven op kennis. Kennis hebben en kennis delen. Voorop lopen in hun vakgebied en daar actief aan bijdragen. Daarbij kijken ze verder dan hun eigen organisatie alleen. Zij hebben (internationale) kennisdatabanken, investeren in e-learning en   publiceren regelmatig in toonaangevende vakbladen. En hun topmanagers verspreiden hun knowhow onder medewerkers en studenten, door zich naast hun werk in te zetten als coach en docent.

Development Program

Aan de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling staat doorgaans een (Management) Development Program. Dit programma biedt trainingen, met als uitgangspunt de kerncompetenties die de bedrijven van hun medewerkers verwachten.

Een paar keer per jaar bepaal je samen met jouw coach of leidinggevende welke trainingen voor jou interessant zijn en aansluiten op jouw behoeften en groeidoelstellingen. Zo haal je het maximale uit het opleidingsaanbod.

Opleidingen en trainingen op maat

De bedrijven bieden meestal ook een persoonlijk opleidingsprogramma voor iedereen die bij hen komt werken. Dat bestaat voor een belangrijk deel uit trainingen en cursussen die je met collega’s samen doet, maar ook uit een individueel gedeelte.  Per vakgebied is er dan een vastomlijnd programma van opleidingen en trainingen. Een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met collega's.

Leervormen

Onze klanten bieden hun opleidingsprogramma's in verschillende vormen aan, zij noemen dat ‘blended learning’. Een mix van klassikaal leren, e-learning, learning on the job en zelfstudie. Daarnaast leer je natuurlijk ook veel in de dagelijkse praktijk, waarin je vaak begeleid wordt door een coach.

Kennis delen

Kennismanagement zorgt ervoor dat je altijd kunt beschikken over het laatste nieuws op jouw vakgebied, dat je jouw kennis met je collega’s kunt delen en alle mogelijke informatie gestructureerd wordt aangeboden.  

 

 

 

Test je IQ en EQ

De bedrijven vinden het belangrijk dat hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarnaast vinden zij dat iedereen moet werken vanuit zijn of haar kwaliteiten en dat je deze kan blijven aanscherpen. Het is daarom ook voor jou interessant om te zien waar jouw kwaliteiten en drijfveren liggen.

Wij bieden je hier een aantal tests aan waarmee je een indicatie krijgt van jouw kwaliteiten, drijfveren en intelligentie. In dit geval worden de uitslagen afgezet tegen het landelijk gemiddelde. Een ontspannen mogelijkheid om alvast te oefenen.

Wij bieden de volgende tests aan:
 

  • Drijfverentest
  • IQ test
  • Persoonlijkheidsmeting


Drijfverentest

De drijfverentest brengt in kaart wat jou drijft in je werk en waar je behoefte aan hebt in je werkomgeving.

Drijfverentest


IQ test

De IQ test geeft een inschatting van jouw intelligentie en geeft je de mogelijkheid om te oefenen met de intelligentietests die onze klanten gebruiken voor hun selectieprocedure.

De nationale IQ Test
 

Persoonlijkheidsmeting

De persoonlijkheidsmeting brengt op basis van de Big 5 persoonlijkheidstheorie in kaart hoe jij scoort op voor onze klanten belangrijke kwaliteiten. 

Persoonlijkheidstest

Sollicitatieproces voor Young Professionals

Je bent enthousiast om via Sintius aan de slag te gaan bij een van de bedrijven en wilt solliciteren naar een vacature. Dan doorloop je bij ons het onderstaande proces:

Stap 1: Solliciteren

Je kunt via onze site online solliciteren op openstaande vacatures of een open sollicitatie insturen. We vragen je dan wat meer over jezelf te vertellen, zoals werkervaring, extracurriculaire activiteiten en opleiding. CV en motivatiebrief kun je mailen. We sturen een bevestiging als we alle gegevens van je ontvangen hebben. 

Stap 2: Beoordeling

Eén van onze searchers bekijkt je gegevens en bepaalt of je binnen het profiel past van de vacature waarop je solliciteert.

Stap 3: Selectietest

Pas je volgens ons bij de rol dan kan je worden uitgenodigd voor de online careerscan: een gevalideerde IQ- en EQ-test. Met de tests op deze pagina kun je nu al achterhalen waar jouw sterke kanten en talenten zitten.

Stap 4: Gesprekken

Vervolgens word je uitgenodigd voor een eerste selectiegesprek met de searcher. Als dit gesprek goed verloopt, dan volgen er gesprekken met medewerkers van de opdrachtgever, waaronder je toekomstige leidinggevende en collega's. Het aantal gesprekken varieert per opdrachtgever.

Stap 5: Go!

Als je stap 1 tot en met 4 succesvol doorloopt, kun  je aan de  slag!

Afhankelijk van de vacature duurt dit proces tussen de 2 en 4 weken

Tip

De logica van lichaamstaal
We beoordelen en worden beoordeeld op basis van onze lichaamstaal. In enkele seconden beoordelen we anderen op basis van hun lichaamstaal. En natuurlijk worden ook wij, in diezelfde enkele seconden, door anderen beoordeeld (Klik link).

Nieuw : Training Solliciteren

Meer over arbeidsvoorwaarden

1. Salaris

2. Reiskostenvergoeding /  Lease

3. Pensioen

Meer weten, klik dan hier.................